The Beat

The Beat a Luckenbach, Texas

CONTACTE:
E-mail: david_ponsa@hotmail.com


VÍDEOS:HISTÒRIA:
The Beat és el nom artístic de David Ponsà. La seva vessant country l'ha demostrada sobradament en escenaris tant catalans com americans. Ha actuat a locals catalans com ara el Jambalaya, el Nashville, el Shotwell, el Rodeo Country o el Michael Collins entre altres. I als Estats Units ha tocat al Marino’s Pub d'Staunton (Virginia), al Ga-Ana Theatre de Georgiana d'Alabama (el mateix lloc on va actuar en Hank Wiliams el 5 de novembre del 1939) i a Luckenbach, Texas.

En David entremig de Gary P. Nunn i James White

En aquesta foto el podeu veure al mig, entre dos monstres com són el cantant Gary P. Nunn (esquerra) i James White (esquerra), propietari del "Broken Spoke" d'Austin (un dels mítics honkytonks de Texas, que ha conegut a la majoria d'estrelles del món del country)

Vagi on vagi, la guitarra viatja amb ell. Ha après de molts cantants, com ara Hank Williams, Merle Haggard, Buck Owens, Willie Nelson, Johnny Cash, George Strait o Alan Jackson.

Si us agrada la música country, no us penedireu d'escoltar-lo.

Per conèixer part del seu inacabable repertori, feu un cop d'ull a la llista de temes d'un dels seus concerts al Dublin Pub, de Barcelona.

Cançons del concert de The Beat